domingo, 6 de septiembre de 2020

EL COMPANY QUERELLANT MARC MUÑOZ I EL NOSTRE ADVOCAT MÁXIMO CASTEX AL FAQS - TV3



El company Marc Muñoz de Bustillo ens parla del cas del seu germà Gustau,  assassinat per l'esquena per la policia de Martín Villa amb només 16 anys la Diada de 1978. En Marc, querellant a la nostra Causa oberta a l'Argentina contra els crims del franquisme i la transició, posa al descobert amb el seu relat la impunitat en democràcia, que va permetre la tortura i l'assassinat. Impotència, tristesa, esgarrifança, però també lluita per la justícia que es mereix en Gustau i la seva família. 

A partir del minut 33 tenim la intervenció del nostre advocat Máximo Castex a qui volen donar les gràcies per aquests 10 anys de treball solidari, compromès i digne.



El director de documentals Jaume Domènech serà l'encarregat de documentar el cas d'en Gustau Adolf Muñoz de Bustillo Gallego com punt de partida per demostrar que la transició ni va ser pacífica, ni va ser modèlica i que la impunitat i la injustícia han acompanyat a les víctimes d'aquest període a l'estat espanyol fins al dia d'avui. Per poder dur a bon terme aquest interessant i necessari treball de veritat, justícia i reparació cal la solidaritat de totes les persones defensores dels drets humans. Si voleu fer una aportació podeu col·laborar a aquesta entrada de Verkami. Moltes gràcies en nom de la família i de les persones amigues i companyes d'en Gustau, també de part de les querellants de la nostra Xarxa.

Aquí teniu un tast:



No hay comentarios:

Publicar un comentario