miércoles, 4 de noviembre de 2015

MALLORCA: APLAUDIM LA DIGNITAT DEL "MUR DE LA MEMÒRIA" I CONDEMNEM LA VERGONYA DEL MONUMENT FEIXISTA.

La Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina condemna l'acte d'exaltació feixista del dia 1 de novembre al monument de la vergonya de sa Feixina a Mallorca on es van poder veure banderes de Falange. Al mateix temps al "Mur de la Memòria" s'incorporava una placa amb 41 noms de noves víctimes assassinades a Mallorca.

Mostrem tota la solidaritat amb les companyes i companys de l'Associació Memòria de Mallorca i els felicitem per la seva lluita de dignitat, coratge i compromís per la Veritat, la Justícia i la Reparació per a les víctimes del franquisme a l'illa. 

L'enhorabona per la vostra tasca, tot el nostre suport i estimació.

Sempre endavant!

Enderroquem sa Feixina!

http://www.elplural.com/2015/11/02/banderas-falangistas-punetazos-y-gritos-de-independentistas-a-la-fosa-ante-el-monolito-franquista-de-palma/

http://multimedia.diariodemallorca.es/videos/diario-de-palma/20151101/incidentes-ofrenda-floral-monolito-feixina-1594817.shtml





2 comentarios:

  1. Gràcies companyes i companys.
    Salut i Memòria
    Associació Memòria de Mallorca.

    ResponderEliminar
  2. Per cert, alguns dels nous noms de víctimes que hem incorporat al Mur de la Memòria són de procedència catalana, milicians de les tropes republicanes del Capità Bayo que foren afusellats a Mallorca pels feixistes.
    Salut i lluita!

    ResponderEliminar