jueves, 26 de noviembre de 2015

FELICITEM L'ASCENSIÓN MENDIETA, L'ANA MESSUTI I FELICITEM-NOS TOTES I TOTS. PRIMERA EXHUMACIÓ DE LA QUERELLA ARGENTINA.

Hem de felicitar i molt a l'Ascensión Mendieta, a la seva filla i a la nostra advocada Ana Messuti, que les ha acompanyades en aquest camí de la querella argentina, pel seu triomf que és de totes i tots nosaltres, querellants, denunciants i de tota la societat que li ha donat suport a aquesta Causa de Veritat, Justícia i Reparació.

La querella argentina està donant els seus fruits, en aquest cas ha demostrat que és una eina de justícia palpable i l'Ascensión podrà tenir un os del seu pare que l'acompanyi quan ens deixi, que esperem sigui molt tard, perquè hem d'aprendre molt de la seva perseverança i la seva empenta a les portes dels seus 90 anys.

Felicitem-nos tots i continuem lluitant, aquesta és la senda.

Vídeo de l'Ascensión.


Aquesta vegada ha estat possible l'exhumació de la fossa de Guadalajara on resten els ossos del pare de l'Ascensión Mendieta perquè hi ha hagut una ordre de la jutgessa María Romilda Servini de Cubría des de la justícia argentina, ho diu el Jutge degà de Guadalajara. 

La querella que va començar a caminar el 14 d'abril de 2010 ha estat una eina molt valuosa per l'Ascensión, aquesta reparació és motiu d'alegria per a la nostra Xarxa que felicita la tenacitat d'aquesta dona que no s'ha resignat a l'oblit i no ha renunciat als seus drets.

Vídeo Jutge Degà de Guadalajara

No hay comentarios:

Publicar un comentario