miércoles, 13 de noviembre de 2013

DIJOUS 14 DE NOVEMBRE A LA SEU COP-COMPROMÍS PER RIPOLLET ES PRESENTA LA MOCIÓ PEL PROPER PLÉ DE SUPORT A LA QUERELLA ARGENTINA

El dijous 14 de Novembre us convoquem a la seu del COP-Compromís per Ripollet, Plaça 11 de Setembre 7.. a les 19,30hores.

Per tal de presentar-vos la Moció que els grups municipals Cop-Compromís per Ripollet, i Iniciativa per Catalunya/ Esquerra Unida i Alternativa.. Proposaran al proper Ple de l'Ajuntament de Ripollet a petició de la Comissió en Memòria de les Víctimes del Feixisme de Ripollet.

La Moció és de suport a l'anomenada Querella Argentina contra els crims de la dictadura franquista, que s'està duent a terme a Buenos Aires. On les víctimes de la dictadura han trobat l'aixopluc judicial davant la negativa reiterada de la justícia espanyola en assumir el judici als crims compresos entre els anys 1939 i 1977..

La Moció ha estat elaborada amb la col·laboració de la Xarxa Catalano-Balear de suport a la Querella Argentina.. i a comptat amb aportacions del Compromís per Ripollet i Iniciativa-Esquerra Unida.

COMVIF-Ripollet (Comissió en Memòria de les Víctimes del Feixisme de Ripollet)
convoca amb Cop Compromís per Ripollet, i Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario