martes, 15 de diciembre de 2015

PART DEL TREBALL DE LA NOSTRA XARXA, 5 MINUTS D'IMATGES AMB LA VEU DE MERCEDES SOSA
Els darrers anys hem treballat amb la col·laboració de companyes i companys activistes de la memòria i dels drets humans per la visibilitat de la querella argentina tot buscant el suport social que necessiten les víctimes del franquisme per trencar la impunitat. Hem comptat amb el suport del Memorial Democràtic, del Col·legi d'Advocats de Barcelona, d'altres institucions i partits. Hem informat víctimes i familiars, hem ajudat a fer recerques als arxius, hem fet xerrades, actes al carrer, hem recollit suports a la causa 4591/10 individuals, d'entitats i institucions públiques, hem aconseguit declaracions a jutjats de Catalunya i Balears, hem participat en entrevistes als mitjans de comunicació, hem tret de l'anonimat víctimes i hem donat la paraula a les seves famílies... I diem "hem" perquè hem estat totes i tots plegats, sense vosaltres no hauria estat possible.

Volem donar les gràcies a la nostra advocada Ana Messuti per la seva total entrega i el seu treball impagable en la nostra lluita per la veritat, la justícia i la reparació.

Los últimos años hemos trabajado con la colaboración de compañeras y compañeros activistas de la memoria y de los derechos humanos por la visibilidad de la querella argentina buscando el apoyo social que necesitan las víctimas del franquismo para romper la impunidad. Hemos contado con el apoyo del Memorial Democràtic, del Col·legi d'Advocats de Barcelona, de otras instituciones y partidos. Hemos informado a víctimas y familiares, hemos ayudado a hacer búsquedas en los archivos, hemos dado conferencias, hemos hecho actos en la calle, hemos recogido apoyos a la causa 4591/10 individuales, de entidades e instituciones públicas, hemos conseguido declaraciones en juzgados de Catalunya y Balears, hemos participado en entrevistas en los medios de comunicación, hemos sacado del anonimato víctimas y hemos dado la palabra a sus familias... Y decimos "hemos" porque hemos sido todas y todos juntos, sin vosotros no habría sido posible.

Queremos dar las gracias a nuestra abogada Ana Messuti por su total entrega y su trabajo impagable en nuestra lucha por la verdad, la justicia y la reparación.

No hay comentarios:

Publicar un comentario